DeepDee

DeepDee is een Nederlands medtech bedrijf met een diepgaand leerproces en leveringsplatform. Wij leveren hardware-onafhankelijke AI voor betrouwbare medische diagnostiek van oogziekten. We werken aan de SAAS om de verwerking van netvliesbeelden en de detectie van oogaandoeningen te automatiseren. We maken gebruik van eigen modelleringsworkflow en algoritmen. De AI-kern kan worden geïntegreerd in de systemen van klanten met API, ingebouwd in oogheelkundige apparatuur of in het mobiele apparaat van de patiënt… en vervolgens wordt er in minder dan 1 minuut een diagnose gesteld met een gemiddelde nauwkeurigheid van 95%.

Deepdee is een software die in staat is om automatisch oogziekten te detecteren op basis van netvliesbeelden om de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de oogzorg wereldwijd te transformeren door middel van een geautomatiseerd diagnostisch systeem. Deepdee is ontwikkeld voor gebruik in de gezondheidszorg, zodat patiënten met diabetes hun ogen kunnen laten controleren op diabetische netvliesaandoeningen tijdens routinematige bezoeken.

Voor meer informatie over DeepDee, bezoek hun website.

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!