DFE Pharma

DFE Pharma ontwikkelt, produceert en levert hulpstoffen voor gebruik in orale vaste dosering en “dry powder inhalation”, maar als leverancier van complete oplossingen doen ze veel meer dan dat. DFE Pharma werkt nauw samen met farmaceutische bedrijven over de hele wereld, werkt mee aan onderzoek, ondersteunt hun “go to market” strategieën en stemt de producten af om ervoor te zorgen dat hun medicijnen precies de juiste resultaten opleveren voor de patiënten. Dat maakt dat DFE Pharma meer is dan alleen een leverancier. DFE Pharma wordt erkend als een echte partner van de farmaceutische industrie om mensen over de hele wereld te helpen een gezonder leven te leiden.

DFE Pharma heeft meer dan 100 jaar lang bewezen dat uitmuntendheid niet alleen een woord is, maar een diepe, langdurige betrokkenheid bij hun klanten en bij de miljoenen patiënten die de producten dagelijks gebruiken. De klanten van DFE Pharma respecteren hen voor de kwaliteit van de producten, de technische expertise en de praktische ondersteuning op de markt.

Voor meer informatie over CFE Pharma, bezoek hun website.

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!