Kikkoman Europe R&D Laboratory

De Kikkoman-groep heeft haar wortels in de productie en de verkoop van sojasaus. Miljoenen mensen over de hele wereld kennen en gebruiken de natuurlijk gebrouwen sojasaus. In Japan en verschillende andere landen is Kikkoman ook nog actief op een aantal andere gebieden. Kikkoman heeft bijvoorbeeld dochtermaatschappijen opgericht die handelen met farmaceutische artikelen, wijnen, likeuren, vruchtensappen, tomatenproducten en Aziatische levensmiddelen of heeft aandelen in bestaande ondernemingen in deze branches.

Vanuit standplaatsen in Japan, Singapore, Taiwan, China, Australië, Canada, de VS en Europa bekommeren 6.500 medewerkers zich om het reilen en zeilen van de Japanse onderneming. Kikkoman wordt geproduceerd in negen productievestigingen in Japan, de VS, Singapore, Taiwan, China en Nederland. Circa 400 miljoen liter natuurlijk gebrouwen sojasaus verlaten van daaruit de brouwerijen op weg naar hun plaats in supermarkten, delicatessenwinkels of Azië-shops.

Voor meer informatie: klik hier.

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!