LABORATORIUM HUREN GLASGOW

WE BUILD FOR INNOVATIONCOME AND INNOVATE WITH US

Meer weten over de beschikbare laboratoria in Glasgow?

Katie Nelson
M: +44 (0) 7899103279 E: k.nelson@kadans.com
Katie Nelson    M: +44 (0) 7899103279  E: k.nelson@kadans.com

Meer weten over de beschikbare laboratoria in Glasgow?

Katie Nelson
M: +44 (0) 7899103279 E: k.nelson@kadans.com

Kennis en ervaring met laboratoria

Kennisintensieve organisaties hebben meer nodig dan een standaard werkruimte. Hun behoeften zijn uniek.

Van laboratoria en cleanrooms tot onderzoeksfaciliteiten en klimaatgecontroleerde ruimtes, onze ervaring ligt in het ontwerpen, bouwen en beheren van gebouwen voor de wetenschappelijke gemeenschap.

Wij ontwerpen en bouwen inspirerende gebouwen die worden bewoond door inspirerende mensen.

Facts & Figures

42.000 m² R&D ruimtes

10+ jaar ervaring ontwikkeling R&D ruimtes

40+ gebouwen met R&D ruimtes

West of Scotland Science Park

West of Scotland Science Park is gelegen in Glasgow, de op twee na grootste stad van het VK. Het in 1983 geopende West of Scotland Science Park is een van de toonaangevende Britse centra voor onderzoek in de biowetenschappen. West of Scotland Science Park bestaat uit twee campussen: de Kelvin Campus en de Todd Campus. De gebouwen van Kadans bevinden zich op Todd Campus. Het wetenschapspark is de thuisbasis van bedrijven die actief zijn in de biowetenschappen en hightech.

West of Scotland Science Park ligt ongeveer 5 mijl ten noordwesten van het stadscentrum van Glasgow. Glasgow beschikt over een schat aan vaardigheden en talent dankzij universiteiten en hogescholen van wereldklasse, zoals de Universiteit van Glasgow en de Universiteit van Strathclyde, en toonaangevende onderzoeksfaciliteiten zoals het Beatson Oncology Centre.
De campus is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Diverse bushaltes en het treinstation liggen in de buurt. Het stadscentrum van Glasgow is binnen 20 minuten te bereiken en Edinburgh binnen 60 minuten. Bovendien ligt de internationale luchthaven van Glasgow op slechts 20 minuten rijden.

Fit-out

Wij kijken samen met u hoe u de flexibele ruimtes het beste kunt indelen. Dit proces noemen wij de fit-out. Tijdens het fit-out proces wordt er gekeken naar de gebruikersgerelateerde indeling van een ruimte. Denk hierbij aan technische voorzieningen en andere gebruikersgebonden aanpassingen. Kadans kijkt graag mee met de uitwerking van de fit-out. Kadans biedt verschillende workshops aan om de huurder te ondersteunen in het zo optimaal mogelijk indelen van hun ruimte. Meer weten over dit proces? Klik hier of neem contact met ons op.

Extra services voor uw laboratorium

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting van laboratoria biedt Kadans diverse extra services: de ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop de normale vastgoedbeheer en technische services van onze gebouwen. Door deze extra ecosysteem services te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Soorten laboratoria

Een standaard werkruimte is niet langer voldoende voor veel
organisaties, vooral in de biowetenschappelijke sector,
die een plek zoeken die voldoet aan de technische
eisen, Kadans ontwikkelt laboratoriums voor verschillende specialisaties.

Laboratorium huren in bedrijfsverzamelgebouw op campus of science park?

Voor zowel kleine als grote bedrijven en organisaties beschikken we over bedrijfsverzamelgebouwen met een incubator functie, in de nabijheid van universiteiten of andere kennisinstellingen, op campussen en science parks. Op veel van deze locaties hieronder hebben wij ruimte beschikbaar om ook voor u een laboratoriumruimte in te richten!

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Interesse?

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT