moveUP

Digital health bedrijf moveUP past hun expertise in medische data toe voor het optimaliseren van digitale therapieën. Door dagelijks digitaal contact te hebben met patiënten, wordt data verkregen die essentieel is voor het verlenen van patiëntgerichte (na)zorg. Wanneer het herstel niet naar wens gaat, kan de zorg direct aangepast worden. moveUP werkt al met twintig Belgische ziekenhuizen.

Het verhaal begon eind 2015 toen de mede-oprichters voor het eerst spraken over de problemen en nieuwe mogelijkheden binnen de zorg. Al snel werden ze geïnspireerd door hun experts: patiënten, artsen, kinesitherapeuten, verplegers, mantelzorgers, …

Door het voortdurend toepassen van onderzoek en het verzamelen van gegevens en data, blijven ze het platform verbeteren om gepersonaliseerde digitale behandelingen in orthopedie en andere pathologieën mogelijk te maken. Het toepassen van een lean methodologie, stakeholder analyses, een kwaliteitsmanagementsysteem en klinische studies laat het toe om meerwaarde te zoeken en om zichzelf te differentiëren.

moveUP is ervan overtuigd dat data de belangrijkste drijfveer is om Value Based Healthcare in de gezondheidszorg te realiseren.

Voor meer informatie over moveUP, bezoek hun website.

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!