Een eigen R&D locatie met een pilot plant?

Pilot plant op maat

Kadans Science Partner heeft veel expertise in het ontwikkelen, bouwen, financieren, verhuren en beheren van bedrijfspanden voor kennisintensieve bedrijven en instellingen. De integrale aanpak, van belegger tot beheerder, is uniek in Nederland, net zoals de expertise in de sectoren Food, Life Sciences, Health, Living Environment, Biotechnology, Biobased en High Tech Semicon.

De wensen en eisen die kennisintensieve bedrijven en instellingen stellen aan een pilot plant zijn bij Kadans Science Partner bekend. Deze expertise delen we graag met onze opdrachtgevers. Uiteraard reikt onze expertise verder dan de pilot plant. Onze opdrachtgevers hebben vaak meer science faciliteiten nodig, zoals een laboratoriumcleanroom, geconditioneerde ruimte of multifunctionele ruimte. En niet te vergeten kantoren en presentatieruimten.

Kadans Science Partner nodigt bedrijven en instellingen met huisvestingsvraagstukken waarbij een pilot plant tot de faciliteiten moet behoren, uit aan tafel! Klik hier voor het contactformulier, vul uw gegevens in en we bellen u snel voor een vrijblijvende afspraak.

Uw eigen pilot plant

De unieke integrale aanpak van Kadans Science Partner betekent voor u als bedrijf of instelling dat Kadans in nauwe samenwerking met u optreedt als ontwikkelaar, bouwer, financier, verhuurder en beheerder bij de realisatie van uw pand op de door u gewenste locatie in Nederland. Kadans is graag vanaf de eerste gedachten over de nieuwe locatie betrokken bij het proces en kan u op alle punten ontzorgen. Uw locatie wordt geheel naar uw wensen en eisen gebouwd, waarbij wij graag onze kennis en ervaring met u delen. Ieder zijn vak! En u? U praat mee en beslist mee, maar behoudt tijd en liquide middelen voor andere investeringen, zoals de innovaties waaraan u werkt.

Nieuwbouw en renovatie

Kadans bouwt niet alleen nieuwe panden. Ook in het renoveren van bestaande gebouwen tot efficiënte science gebouwen, moderne R&D locaties, heeft Kadans Science Partner veel ervaring.

Liever gebruik maken van een Pilot Plant in één van de Kadans Science Partner science bedrijfsverzamelgebouwen? Klik hier!

Op zoek naar huisvesting met R&D faciliteiten en een pilotplant? Uw pilot plant of proef fabriek wordt door Kadans op maat voor u gebouwd. In een eigen locatie of in een science verzamelgebouw.