Een pilot plant huren in een science verzamelgebouw?

R&D locaties met pilot plants

Pilot plant huren in een science verzamelgebouw?

Kadans Science Partner is gespecialiseerd in de huisvesting van kennisintensieve bedrijven en instellingen. Naast de huisvesting van bedrijven en instellingen in een ‘eigen’ pand, heeft Kadans Science Partner ook diverse science verzamelgebouwen in eigendom. Deze staan altijd in de buurt van kenninsinstellingen. In deze science verzamelgebouwen zijn zowel starters gevestigd als bedrijven die al vele jaren succesvol aan de weg timmeren.

Startups, maar ook gevestigde bedrijven en instellingen zitten graag in de buurt van andere onderzoekers, zeker in een pand waar allemaal hoogwaardige faciliteiten ter beschikking zijn, zoals een pilot plantlaboratorium, cleanroomgeconditioneerde ruimtemultifunctionele R&D ruimte of technohal.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een locatie met een pilot plant? Kom dan eens kijken op één van onze locaties. We vertellen u graag waar nog ruimte is en waarmee we u van dienst kunnen zijn. Klik hier voor het contactformulier, vul uw gegevens in en we bellen u snel voor een vrijblijvende afspraak.

Op zoek naar huisvesting met R&D faciliteiten en een pilotplant? Uw pilot plant of proef fabriek wordt door Kadans op maat voor u gebouwd. In een eigen locatie of in een science verzamelgebouw.