FLEMING PAVILION

UNIEKE ARCHITECTUURINSPIRERENDE OMGEVING

Meer weten over de huurmogelijkheden in Fleming Pavilion?

Katie Nelson    
T: +44 (0) 7899103279  E: k.nelson@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden in Fleming Pavilion?

Katie Nelson    
T: +44 (0) 7899103279  E: k.nelson@kadans.com
Katie Nelson    T: +44 (0) 7899103279  E: k.nelson@kadans.com

Incubator en bedrijfsverzamelgebouw op West of Scotland Science Park

Fleming Paviljoen

Het Fleming Paviljoen is gelegen op de Todd Campus, vlakbij de ingang van het wetenschapspark. Het twee verdiepingen tellende gebouw beschikt over diverse moderne kantoren op een zichtlocatie. In totaal omvat het gebouw ruim 900 m2. Het gebouw ligt naast andere faciliteiten van Kadans: Thomson Paviljoen en Telford Paviljoen.

Fleming Pavilion op Todd Campus maakt deel uit van het grotere West of Scotland Science Park, een van de grootste life sciences clusters van Schotland.

Kantoor- of laboratoriumruimte huren?

Wilt u uw organisatie vestigen in één van de meest kennisintensieve regio’s van Schotland? Wellicht voldoet het Fleming Pavilion dan aan uw wensen. Neem dan contact met ons op. Wij horen graag uw specifieke wensen zodat wij u een ruimte kunnen aanbieden die past bij uw organisatie.

 • 900 m²
 • Laboratorium en kantoren
 • Grote gemeenschappelijk ruimtes
 • Facilitaire medewerkers
 • Technische dienstverlening
 • Ecosysteem management
 • 25+ campussen
 • 400+ bedrijven
 • 40+ gebouwen
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Community

Via Fleming Pavilion krijgen huurders toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door middel van onder andere netwerkevenementen, het online platform van Kadans, en kanalen zoals podcasts en webinars versterkt Kadans haar innovatie-ecosysteem. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoefte voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Interesse?

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT