AT THE PARK

CENTRUM VOOR INNOVATIE

Meer weten over de huurmogelijkheden in At the Park Rijswijk?

Sander Bol     M: +31 651879427     E: s.bol@kadans.com
Sander Bol     M: +31 651879427     E: s.bol@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden in At the Park Rijswijk?

Sander Bol     M: +31 651879427     E: s.bol@kadans.com

Centrum voor innovatie

At the Park Rijswijk

At the Park (Voorheen Kessler Park) bestaat uit 11 aan elkaar gekoppelde gebouwdelen die samen een groot en duurzaam centrum voor onderzoek en innovatie vormen. Met ruim 63.000 m2 aan kantoor- en onderzoeksruimten heeft At the Park de mogelijkheid om veel kennisintensieve bedrijven een plek voor innovatie te bieden.

Een gedeelte van At the Park wordt gebruikt door TNO als innovatiecentrum voor energie en duurzaamheid. Door de poreuze zandsteen, ook wel de Rijswijk steen genoemd, is de grond van At the Park uitstekend geschikt voor het maken van een ‘geothermisch doublet’.

Kantoor- of onderzoeksruimte huren?

Er is genoeg ruimte voor kennisintensieve bedrijvigheid At the Park. Kadans zet zich in om bedrijven en kennisinstellingen in de kennisintensieve sector te accommoderen en ondersteunen. Daarnaast is Kadans dagelijks bezig met het creëren van een levendig ecosysteem op de locatie in Rijswijk.

At the Park heeft een uitstekende ligging in de forenzenstad Rijswijk. Uitvalroutes zoals de snelweg A4 zijn binnen handbereik en ook het treinstation van Rijswijk ligt op enkele minuten lopen van het park.

Meer weten over beschikbare ruimtes At the Park? Neem direct contact met ons op!

 • 63.000 m²
 • Ruimte voor kantoor en laboratoria
 • Vergaderfaciliteiten
 • 11 aan elkaar gekoppelde gebouwen
 • Facilitaire medewerkers
 • Receptie
 • Technische dienstverlening
 • Ecosysteem management
 • 25+ campussen
 • 400+ bedrijven
 • 40+ gebouwen
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Historie

At the Park kent een lange geschiedenis in technologische ontwikkeling. In 1962 opende Shell hier haar onderzoekscentrum. Na meer dan 50 jaar kondigde Shell in 2017 aan het park te verlaten. In 2019 kocht Kadans Science Partner het complex, met als visie om een levendig ecosysteem te creëren op het park.

Interessante buren At the Park

Voor bedrijven en (onderwijs)instellingen op het gebied van duurzame energie, life sciences en overige innovatieve sectoren is At the Park een interessante vestigingsplek. Niet alleen zijn de steden Rotterdam en Den Haag binnen korte tijd te bereiken, ook de bedrijven die zich in of rondom At the Park hebben gevestigd maken At the Park een aantrekkelijke plek voor innovatieve bedrijven. Zo zit het Europees Octrooibureau in de directe buurt, en deel je het pand met TNO en RCSG.

Community

Via At the Park krijgen huurders toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door middel van onder andere netwerkevenementen, het online platform van Kadans, en kanalen zoals podcasts en webinars versterkt Kadans haar innovatie-ecosysteem. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoefte voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Een impressie van At the Park

Loading...

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT