OXFORD BIOMEDICA GEBOUW

THUISHAVEN VAN OXFORD BIOMEDICA

Meer weten over de huurmogelijkheden in Oxford?

Katie Nelson    
T: +44 (0) 7899103279  E: k.nelson@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden in Oxford?

Katie Nelson    
T: +44 (0) 7899103279  E: k.nelson@kadans.com
Katie Nelson    T: +44 (0) 7899103279  E: k.nelson@kadans.com

Een belangrijk onderdeel van het Oxfordse life sciences ecosysteem

Oxford Biomedica Gebouw

Het Oxford Biomedica HQ omvat meer dan 84.000 sq ft kantoor-, lab- en ondersteunende ruimte. Het gebouw, een belangrijk onderdeel van het Oxfordse ecosysteem voor life sciences, werd in november 2022 gekocht door Kadans Science Partner. Het gebouw wordt in zijn geheel gebruikt door Oxford Biomedica, een wereldleider op het gebied van virale vectoren en cel- en gentherapie.

Kantoor- of labruimte huren in Oxford?

Het Oxford Biomedia Gebouw is volledig verhuurd aan Oxford Biomedica. Bent u op zoek naar kantoor- of labruimte voor uw organisatie in de buurt van de Oxford University gelegen? Neem direct contact met ons op en wij kijken graag met u naar alternatieve opties, bijvoorbeeld op het Abingdon Science Park!

 • 84,000 sq ft
 • Kantoor-, lab- en ondersteunende ruimte
 • Volledig verhuurd aan Oxford Biomedica
 • Facilitaire medewerkers
 • Receptie
 • Technische dienstverlening
 • Ecosysteem management
 • 25+ campussen
 • 400+ bedrijven
 • 40+ gebouwen

Geïntegreerd ecosysteem

Het gebouw ligt in het hart van het Oxford Science Cluster, dicht bij het Oxford Science Park, het John Radcliffe Hospital, de Universiteit van Oxford, het Abingdon Science Park en het centrum van Oxford. Oxfordshire is een van Europa’s meest succesvolle life sciences clusters met een track record in het vestigen en aantrekken van wereldleidende life sciences bedrijven.

Oxford is een van de snelst groeiende steden in het Verenigd Koninkrijk en staat wereldwijd bekend als de thuisbasis van de Universiteit van Oxford, die een toonaangevende sector voor onderzoek en ontwikkeling heeft gecreëerd. Therapeutica R&D vormt het hart van Oxfordshire’s life science industrie, ondersteund door een groep contractonderzoeks- en productieorganisaties van wereldklasse.

Community

Oxford Biomedica krijgt toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door middel van onder andere netwerkevenementen, het online platform van Kadans, en kanalen zoals podcasts en webinars versterkt Kadans haar innovatie-ecosysteem. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoefte voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT