PENLON HOUSE

THUISHAVEN VAN PENLON LIMITED

Meer weten over de huurmogelijkheden op het Abingdon Science Park?

Katie Nelson    
T: +44 (0) 7899103279     E: k.nelson@kadans.com
Katie Nelson    T: +44 (0) 7899103279     E: k.nelson@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden op Abingdon Science Park?

Katie Nelson    
T: +44 (0) 7899103279  E: k.nelson@kadans.com

Een bedrijf van wereldklasse

Penlon Limited

Penlon Limited is een Brits bedrijf van wereldklasse voor medische hulpmiddelen. Penlon Limited werd in 1943 in Oxford opgericht, waar het hoofdkantoor nog steeds te vinden is. Penlon ontwikkelt, produceert en exporteert anesthesie- en andere medische producten naar meer dan negentig landen wereldwijd. Tijdens de COVID-19 pandemie speelden ze een kritische rol in het produceren van noodventilatoren vanuit Penlon House.

Kantoor- of labruimte huren?

Penlon House is volledig verhuurd aan Penlon Limited. Bent u op zoek naar kantoor- of labruimte voor uw organisatie in de buurt van de Oxford University gelegen? Neem direct contact met ons op en wij kijken graag met u naar alternatieve opties op Abingdon Science Park!

 • Volledig verhuurd aan Penlon Limited
 • Facilitaire medewerkers
 • Receptie
 • Technische dienstverlening
 • Ecosysteem management
 • 25+ campussen
 • 400+ bedrijven
 • 40+ gebouwen
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Community

Penlon Limited krijgt via Penlon House toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door middel van onder andere netwerkevenementen, het online platform van Kadans, en kanalen zoals podcasts en webinars versterkt Kadans haar innovatie-ecosysteem. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoefte voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT