SYCAMORE STEVENAGE

STARTING BASE FOR BEGINNING LIFE SCIENCE ENTREPRENEURS

Meer weten over de huurmogelijkheden in Sycamore House?

Katie Nelson
T: +44 (0) 7899103279 E: k.nelson@kadans.com
Katie Nelson    T: +44 (0) 7899103279  E: k.nelson@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden in Sycamore House?

Katie Nelson
T: +44 (0) 7899103279 E: k.nelson@kadans.com

Stevenage BioScience Campus

De Stevenage BioScience Campus is een unieke biowetenschap gemeenschap opgezet om kleine biotech- en biowetenschapsbedrijven en startende ondernemingen toegang te bieden tot de expertise, netwerken en wetenschappelijke faciliteiten die traditioneel met multinationale farmaceutische bedrijven worden geassocieerd. Sycamore House ligt naast de campus gelegen, maar huurders kunnen nog steeds gebruik maken van het ecosysteem van de BioScience Campus.

Facts & figures

 • 1 Gebouw van Kadans

 • 40+ Bedrijven

 • 21.367 m2

Startbasis voor beginnende ondernemers in de biowetenschap

Open innovatie

Een van de hoofddoelstellingen van de campus is om een cultuur van open innovatie te creëren die de biowetenschappelijke sector van het Verenigd Koninkrijk een leidende positie zal bezorgen in de wereldwijde biomedische sector.

Kadans Science Partner en de Stevenage BioScience Campus zullen samen het ecosysteem van de campus ontwikkelen en naar een hoger niveau tillen.

Golden Triangle

Stevenage BioScience Campus is gelegen in de zogeheten ‘Golden Triangle’ tussen Cambridge, Londen en Oxford. Dit is een van ’s werelds leidende concentraties van bedrijven en onderzoeksinstituten in de biotechnologie en life sciences. Met directe toegang tot den snelweg A1 via knooppunten 7 en 8 heeft de campus een goede connectiviteit met de auto. Stevenage is goed verbonden met belangrijke hubs. Zo ligt Cambridge op slechts 40 minuten met de trein, en is King’s Cross in Londen in nog geen 20 minuten te bereiken. Bovendien zijn de internationale luchthavens Luton en Stansted binnen 40 minuten, en Heathrow binnen 1 uur te bereiken.

Spaces op Stevenage BioScience Campus

In de buurt

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Interesse?

  FIRST NAME *

  LAST NAME *

  EMAIL *

  PHONE NUMBER

  SUBJECT

  LOCATION*

  MESSAGE