OXFORD SCIENCE PARK

INVLOEDRIJKE WETENSCHAPPELIJKE EN TECHNOLOGISCHE OMGEVINGSTARTUPS EN GROTE INTERNATIONALE BEDRIJVEN

Meer weten over de huurmogelijkheden op Oxford Science Park?

Katie Nelson    
T: +44 (0) 7899103279  E: k.nelson@kadans.com
Katie Nelson    T: +44 (0) 7899103279  E: k.nelson@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden op Oxford Science Park?

Katie Nelson    
T: +44 (0) 7899103279  E: k.nelson@kadans.com

Oxford Science Park

Het Oxford Science Park, opgericht in 1991, is een van de meest invloedrijke wetenschaps- en technologieomgevingen in het Verenigd Koninkrijk. Er is bijna 750.000 vierkante meter werkruimte in het park, dat nu onderdak biedt aan 2.700 mensen en meer dan 100 bedrijven. Deze variëren van startende bedrijven die gevestigd zijn in de innovatiehub van het Magdalen Centre tot grote internationale bedrijven, waaronder Blue Earth Diagnostics, MiroBio, OrganOx, OxSonics Therapeutics, Oxford Nanopore Technologies, OXGENE, ProImmune, Oxford Sciences Innovation, Evox Therapeutics, Vaccitech, Exscientia, Sensyne Health en Intuitive Surgical.

Facts & figures

 • 1 Gebouw van Kadans
 • 100+ Organisaties

 • 2.700 Medewerkers

Stimulerend park

Het Oxford Science Park is gebouwd op een omheind terrein van 75 acres. Het park is het hele jaar door stimulerend en plezierig, met een overvloed aan natuurlijke beplanting en verharding die naadloos op elkaar aansluiten. Het park biedt een scala aan voorzieningen, van cafés tot vergaderzalen en een crèche. Het park is ook perfect gelegen om te profiteren van een breed scala aan lokale voorzieningen, waaronder supermarkten, hotels en retailparken.

Kantoor ruimte huren

De campus draait om het netwerk. Nieuwe mensen leren kennen, samenwerken, borrels, synergie, voetballen op het gras, uitbreiding van uw zakelijk netwerk. Wilt u zich aansluiten bij deze levendige campus, neem dan contact op met ons voor het huren van uw kantoor of laboratorium.

Spaces op het Oxford Science Park

In de buurt

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Interesse?

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT