SHERARD BUILDING

UNIEKE ARCHITECTUURINSPIRERENDE OMGEVING

Meer weten over de huurmogelijkheden in The Sherard Building?

Katie Nelson
T: +44 (0) 7899103279 E: k.nelson@kadans.com
Katie Nelson    T: +44 (0) 7899103279  E: k.nelson@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden in The Sherard Building?

Katie Nelson
T: +44 (0) 7899103279 E: k.nelson@kadans.com

Durfkapitaalverstrekker op de Oxford Science Park

Sherard Building

Het 2600 m² grote Sherard Building is een opvallend, op zichzelf staand gebouw in het hart van het Oxford Science Park. Het gebouw, dat vier verdiepingen telt, is volledig gerenoveerd en biedt verhuurbare verdiepingen met flexibele kantoor- en laboratoriumruimten van klasse A.

Naast het hoogwaardige ontwerp van de suites is ook aandacht besteed aan de praktische omgeving van het gebouw, zodat ook aan de ‘back-of-house’ eisen van de huurder kan worden voldaan. Buiten wordt het gebouw omringd door bomen en groen, waardoor een landschappelijke omgeving ontstaat die bedoeld is om duurzaamheid en welzijn voor de gebruikers te bevorderen, met extra buitenzitplaatsen die buitengebruik mogelijk maken.

De huidige huurder is durfkapitaalverstrekker Oxford Science Innovation (OSI). OSI gebruikt het gebouw ter ondersteuning van startende biowetenschappelijke bedrijven die voortkomen uit de universiteit van Oxford.

Kantoor- of labruimte huren?

Wilt u uw organisatie vestigen in de omgeving van Oxford? Wellicht voldoet The Sherard Building dan aan uw wensen. Neem dan contact met ons op. Wij horen graag uw specifieke wensen zodat wij u een ruimte kunnen aanbieden die past bij uw organisatie.

 • 2.600 m²
 • Laboratorium en kantoren
 • Groene omgeving
 • Facilitaire medewerkers
 • Technische dienstverlening
 • Ecosysteem management
 • 25+ campussen
 • 400+ bedrijven
 • 40+ gebouwen
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Community

Via The Sherard Building krijgen huurders toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door middel van onder andere netwerkevenementen, het online platform van Kadans, en kanalen zoals podcasts en webinars versterkt Kadans haar innovatie-ecosysteem. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoefte voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT