UTRECHT SCIENCE PARK

IMPROVING HEALTH AND QUALITY OF LIFE

Meer weten over de huurmogelijkheden op het Utrecht Science Park?

Rob van Overbeek

M: +31 646067411 E: r.overbeek@kadans.com
Rob van OverbeekM: +31 646067411 E: r.overbeek@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden op het Utrecht Science Park?

Rob van Overbeek

M: +31 (0)6 46067411 E: r.overbeek@kadans.com

Utrecht Science Park

Op het Utrecht Science Park is de grootste concentratie van kennisintensieve instellingen en bedrijven van Nederland te vinden. Met 130 bedrijven op ruim 300 hectare grond is heeft het park de grootste dichtheid van kennisinstellingen op een klein oppervlak. Naast bedrijvigheid is er ook plek voor onderwijs, en krijgen dagelijks ruim 51000 studenten les op de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht.

Facts & figures

 • 3 Gebouw van Kadans

 • 150+ Bedrijven

 • 51.000 Studenten

 • 27.000 Medewerkers

Mensen die het verschil maken

Onderwijs, onderzoek en ondermerschap op één plek

Utrecht Science Park biedt een dynamische plek waar het bedrijfsleven, de industrie en de academische wereld samen kunnen werken aan gezondere, veiligere en duurzamere steden voor deze en volgende generaties. De focus van het park licht hierbij op onderwerpen binnen de Life Sciences & Health en Sustainability.

Historie

Sinds de jaren zestig van de vorige eeuw begonnen steeds meer onderzoeksinstituten en spin-offs, zoals Genmab, Merus en GenX, zich in Utrecht te vestigen. Om deze unieke kennisconcentratie optimaal te benutten en de samenwerking tussen instellingen en bedrijven te intensiveren werd er een plan opgezet met als ambitie om een duidelijke meerwaarde te zijn voor het gebied. Een resultaat was het Utrecht Science Park, waar deze instellingen en bedrijven zich konden vestigen. In de loop der jaren werd er zo een bloeiend ecosysteem binnen de Life Sciences & Health gecreëerd in Utrecht.

In de buurt

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT