VILLEJUIF SCIENCE DISTRICT

100% GEWIJD AAN ONDERZOEK

Meer weten over de huurmogelijkheden op het Villejuif Science District?

Elise Colla     
M: +33 6 17 19 41 51    E: e.colla@kadans.com
Elise Colla     M: +33 6 17 19 41 51    E: e.colla@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden op het Villejuif Science District?

Elise Colla     M: +33 6 17 19 41 51    E: e.colla@kadans.com

Villejuif Science District

Het innovatiecentrum voor gezondheidszorg Villejuif ligt op minder dan een kwartier van het zuiden van Parijs via de snelweg A6 en de metro met lijn 7.

Ideaal gelegen in het hart van het onderzoeksecosysteem van Ile-de-France, zal het Villejuif Science District profiteren van een directe en snelle verbinding met de centra van Parijs Centrum (Pitié Salpêtrière, Hôtel Dieu, Station F, enz.) en Les Ardoines (Sanofi), via metrolijn 14 vanaf 2024 en lijn 15 vanaf 2025. Tegen 2026 zal de opening van lijn 18 een verbinding met Saclay in minder dan 30 minuten mogelijk maken.

De campus van Villejuif is een uitzonderlijke omgeving die gewijd is aan het versnellen van kankeronderzoek en innovatie en die een ecosysteem van internationale allure samenbrengt:

– Gezondheidsinstellingen: Institut Gustave Roussy (3de grootste ziekenhuis ter wereld voor kankeronderzoek), Institut Curie, AP-HP.

– Onderzoeksinstituten: Inserm, CNRS.

– Academici: Université Paris-Saclay, Institut Polytechnique de Paris, Supbio’tech.

– Industrie: Sanofi, Servier en meer dan 80 organisaties en startups.

– Toegang tot het Paris Saclay Cancer Cluster.

Op Villejuif Science District
 • 1 Project van Kadans

 • 80+ organisaties en startups

 • Toegang tot het Paris Saclay Cancer Cluster

Paris Saclay Cancer Cluster

Het Paris Saclay Cancer Cluster (PSCC) werd in januari 2022 opgericht met als doel de betrokkenen bij kankerinnovatie (onderzoekers, clinici, startups, ondernemers, investeerders, patiënten en instellingen) samen te brengen op een locatie die bevorderlijk is voor uitwisselingen om de omzetting van wetenschap in waarde voor de patiënt te versnellen. Het doel is de ontwikkeling van nieuwe kankerbehandelingen, medische apparatuur en diagnostiek in Frankrijk te vergemakkelijken door ondersteuning van commerciële projecten op verschillende niveaus van volwassenheid en door deze projecten in contact te brengen met de deskundigen, platforms en middelen die zij nodig hebben.

In de buurt

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Interesse?


  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT