Selfcare

Selfcare is een start-up in de zorg met de ambitie de zorg voor iedereen meer begrijpbaar te maken zodat we zelf in staat worden gesteld meer regie te nemen over onze eigen gezondheid. 80% van alle ziektes zijn vermijdbaar door gewoon op tijd de juiste signalen op te pikken en hiernaar te handelen als je dit zelf wilt.

Selfcare:“Het razende tempo waarmee de techniek evolueert gaat Selfcare hierbij helpen, immers maken wij een beveiligd platform voor jou dat je in staat stelt alle meetgegevens van de bestaande en nieuwe devices te ontsluiten op 1 platform, of het nu gaat om het meten van stappen, trappen, hartslag, bloedwaardes, stress of bloeddruk…alles wat jij relevant vindt.

Bijzonder aan Selfcare is dat de gebruiker volledig eigenaarschap heeft over de data, in tegenstelling tot diverse portals die gezondheidsinformatie bewaren over jou. Daarnaast kun je deze data zelfs delen met je eigen huisarts door het te uploaden in zijn systeem. Ook word je ondersteund door een team van zorgprofessionals wanneer je twijfelt of vragen hebt over je eigen metingen, je hoeft hiervoor niet naar de dokter te gaan.

Dit alles doet Selfcare, een team van gemotiveerde game-changers; mensen uit het bedrijfsleven, de zorgwereld en enkele zorgprofessionals waaronder een psycholoog, een oncoloog, een radioloog en een cardioloog. Wie zal je vooral zien op de campus? In eerste instantie vooral Jeroen (co-founder), David (onze gedragsspecialist) en Tom (co-founder), in een later stadium ook nog onze IT-specialist.

Wij hopen binnen het AV huis een inspirerende en stimulerende omgeving te kunnen vinden.”

Voor meer informatie: klik hier.

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!