UniPartners Wageningen

UniPartners Wageningen is een academisch adviesbureau, gerund door 6 studenten, met zowel een landelijk en als internationaal netwerk. Wat doen wij precies? We slaan de brug tussen studenten en het bedrijfsleven. Zo stimuleren wij studenten om actief mee te denken in het bedrijfsleven met alle relevante kennis die zij tijdens hun studie hebben opgedaan. Op projectbasis pakken we met onze studentconsultants uitdagingen en vraagstukken binnen organisaties aan. Op een flexibele manier bieden wij voor organisaties nieuwe inzichten en geven wij aanbevelingen die bedrijven kan helpen doelen te bereiken. En dat vooral binnen onze unieke ‘Life Science’ sector.
Dus denkt u nu ‘Ja, dat klinkt interessant‘, dan bent u bij het goede adres. Wij willen, namens UniPartners Wageningen, namelijk heel graag kennis met u maken! En niet zomaar kennis maken. Nee. Wij brengen actuele kennis van studenten van Wageningen Universiteit naar de bedrijfswereld. Organisaties hebben de uitdaging, wij de frisse blik. Op deze manier wordt er echt kennis gecreëerd, dus wilt u ook kennis maken? Binnenkort komen we bij alle kantoren op Plus Ultra langs met een klein presentje om met iedereen een praatje te maken!

De reden voor de verhuizing naar Plus Ultra is om meer in contact te staan met bedrijven: “Onze visie bestaat namelijk uit het koppelen van studenten en bedrijven en deze omgeving is daar ideaal voor. Daarnaast zit Plus Ultra natuurlijk gevestigd midden op de Campus, wat voor onze studentconsultants ook gunstig is.

Voor meer informatie: klik hier.

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!