YUNGS

YUNGS. ontwerp | web | illustratie

YUNGS is ontstaan uit de optelsom van een drietal eenmanszaken actief in de creatieve sector op het gebied van grafisch ontwerp, illustratie en webdevelopment. Door de handen ineen te slaan en samen verder te gaan onder één nieuwe naam willen ze een fundament leggen onder ons gezamenlijk streven om visuele vertaalslagen te maken voor de (communicatie-) trajecten die op ons pad komen.

De dienstverlening omvat het hele creatieve spectrum van huisstijlontwerp tot webdevelopment. Met een heldere visie en de nodige slagvaardigheid door ruim 20 jaar ervaring. Ons netwerk stelt ons in staat om, daar waar nodig, externe specialisten in te schakelen zodat er een passend team geformeerd kan worden. YUNGS wil naast creatie en realisatie ook een duidelijk adviserende rol innemen, daarom gaan ze voor ieder traject eerst in gesprek om de juiste strategie en middelen te bepalen. YUNGS nodigt u van harte uit op hun nieuwe kantoor op de Novio Tech Campus in Nijmegen.

Voor meer informatie over YUNGS, bezoek hun website. (website in progress)

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!