BABRAHAM RESEARCH CAMPUS

LIFE SCIENCES ONDERZOEK EN BEDRIJVIGHEID VAN WERELD KLASSE

Meer weten over de huurmogelijkheden op de Babraham Research Campus?

Katie Nelson    
T: +44 (0) 7899103279  E: k.nelson@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden op de Babraham Research Campus?

Katie Nelson    
T: +44 (0) 7899103279  E: k.nelson@kadans.com
Katie Nelson    T: +44 (0) 7899103279  E: k.nelson@kadans.com

Babraham Research Campus

De Babraham Research Campus is een internationaal, toonaangevend life sciences cluster met meer dan 60 bedrijven en instituten. De campus ondersteunt veel jonge bioscience bedrijven. Dit doen ze door gedeelde faciliteiten en ondersteunende programma’s aan te bieden.

Facts & figures

 • 22 Gebouwen, waarvan één in beheer bij Kadans

 • 60 Bedrijven

 • 1.400 Medewerkers

Focus op onderzoek

Het doel van de Babraham Research Campus is om een omgeving te creëren waar bedrijven zich volledig kunnen focussen op hun onderzoek, en op het opbouwen van hun business in een sterke comunity. Onderzoek en bedrijvigheid van wereldklasse komen samen op de campus om innovatie te promoten en de link tussen wetenschap en commercie te versterken.

De campus biedt een ondersteunende community en hoogwaardige faciliteiten waardoor leden van de community zich volledig kunnen focussen op hun onderzoek, maar ook tijd kunnen nemen voor verschillende activiteiten.

Het Babraham Institute biedt verschillende onderzoeksfaciliteiten ontwikkeld met investeringen van de Biotechnology and Biological Sciences Research Council (BBSRC). Organisaties kunnen profiteren van toegang tot deze faciliteiten gecoördineerd door Baraham Institue Enterprise. De campus biedt bovendien ook een accelerator programma, Accelerate@Babraham, aan om de ontwikkeling van nieuwe concepten en bedrijven te ondersteunen.

Golden Triangle

De Babraham Research Campus ligt in de zogeheten ‘Golden Triangle’ tussen Cambridge, Londen en Oxford in. Dit is een van ’s werelds leidende concentraties van bedrijven en onderzoeksinstituten in de biotechnologie en life sciences. De campus is op slechts 10 kilometer afstand van Cambridge gelegen en is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Spaces op Babraham Research Campus

In de buurt

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Interesse?

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT