MERLIN PLACE

CAMBRIDGE NORTH SCIENCE & BUSINESS CLUSTERTIJDELIJKE ACCOMMODATIE

Meer weten over de huurmogelijkheden in Merlin Place?

Katie Nelson
M: +44 (0) 7899103279    T: 0411 625 625     E: k.nelson@kadans.com
Katie Nelson     M: +44 (0) 7899103279    T: 0411 625 625     E: E: k.nelson@kadans.com

Incubator en bedrijfsverzamelgebouw op Cambridge North Science & business Cluster

Merlin Place

Merlin Place, Cambridge is momenteel een kantoorgebouw op een toplocatie in het Cambridge North Science & business Cluster. De locatie ligt tussen Cambridge Science Park, St Johns Innovation Park, Cambridge Business Park en Cambridge North Station.

Kantoor- of labruimte huren?

Wilt u uw organisatie vestigen in één van de meest kennisintensieve regio’s van de UK: Cambridge North Science & business Cluster. Dan is deze tijdelijke huisvesting: Merlin Place wellicht iets voor u. Neem contact met ons op. Wij horen graag uw specifieke wensen zodat wij u een ruimte kunnen aanbieden die past bij uw onderneming.

 • 20.000m²
 • Laboratorium en kantoren
 • Tijdelijke huisvesting
 • Facilitaire medewerkers
 • Receptie
 • Technische dienstverlening
 • Ecosysteem management
 • 25+ campussen
 • 400+ bedrijven
 • 40+ gebouwen
BioPartner Center Wageningen is een bedrijfsverzamelgebouw voor kennisintensieve bedrijven en instellingen met R&D faciliteiten. Wilt u een lab huren of een cleanroom of pilot plant? Met kantoorruimte en eigen of gedeelde vergaderfaciliteiten? Bel Kadans. BioPartner Center Wageningen heeft ook een incubatorfunctie voor starters.

Toekomst Merlin Place

Kadans heeft grootse plannen voor onze ontwikkeling hier op Merlin Place en gelooft dat het de plek van de toekomst zal zijn. Het gebouw zal een hoge technische capaciteit hebben en alle gebieden van wetenschap & R&D ondersteunen.

Wij zullen onze volledige ecosysteemdiensten leveren en de samenwerking tussen huurders verbeteren. Onze kenmerkende gebouwen hebben grote open en inclusieve benedenverdiepingen die in verbinding staan met het bredere publiek. We zullen ruimte bieden voor evenementen, cafés en meer, terwijl we het gebouw laten aansluiten op de op handen zijnde nieuwe ontwikkeling aan de oostkant van het terrein. (Northeast Cambridge Regeneration Development).

Tijdelijke Accomodatie

Kadans biedt tijdelijke accommodatie in dit gebouw met circa 20.000 m2 beschikbaar. We werken aan een gedetailleerd ontwerp voor de toekomst van het gebouw met de ambitie om ons Plus Ultra state of the art laboratorium & kantoorgebouw te realiseren op deze prominente locatie. Het gebouw zal gebruik maken van zijn hoogte om een iconisch gebouw te creëren met gebruik van het dak voor een balkon dat een prachtig uitzicht biedt op het zuiden over het centrum van Cambridge. Het nieuwe gebouw zal een voorbeeldfunctie vervullen op het gebied van ontwerp en energiegebruik, met aandacht voor BREEAM, Wired Score en zowel  CO2 als energiegebruik tijdens het gebruik. Er zal een sterke focus zijn op het bieden van een gevoel van werkplek met uitstekende faciliteiten voor fietsers, hardlopers en oplaadpunten voor elektrische voertuigen (fietsen en auto’s).

INTERESSE?

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT