KOPGEBOUW

WERKEN, LEREN EN ONDERNEMEN ONDER ÉÉN DOEK

Meer weten over de huurmogelijkheden in het Kopgebouw?

Teun Lebbink

M: +31 (0)610731043   E: t.lebbink@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden in het Kopgebouw?

Teun Lebbink

M: +31 (0)610731043   E: t.lebbink@kadans.com

Waar onderwijs en ondernemerschap samenkomen

Markante gevel

Het Kopgebouw biedt een verbinding tussen bedrijven en studenten. Op de vierde en vijfde verdieping zal de Dordrecht Academy zich huisvesten. Op de overige verdiepingen is plaats voor bedrijven die passen bij het campusprofiel van de Smart Campus Leerpark, en een koppeling hebben naar techniek en innovatie. Deze combinatie maakt het Kopgebouw een plek waar onderwijs en bedrijfsleven elkaar vinden en versterken.

Door de markante gevel met gedrapeerd theaterdoek zal het Kopgebouw een herkenningspunt worden bij de entree van het Leerpark, wat van vanuit de trein, auto en op de fiets goed zichtbaar is.

Op 23 maart 2023 wordt het Kopgebouw feestelijk geopend. Bent u benieuwd naar het gebouw en de mogelijkheden die het biedt? U bent van harte welkom! Klik hier voor meer informatie over de opening en om u aan te melden.

Kantoorruimte huren?

Het Kopgebouw krijgt een centraal atrium en een directe verbinding met de Duurzaamheidsfabriek op de vierde verdieping. De begane grond en eerste drie verdiepingen van het gebouw zijn beschikbaar voor innovatieve bedrijven en startups op het gebied van duurzaamheid, energie, nieuwe maakindustrie en innovatieve maritieme oplossingen. Het atrium geeft ruimte voor lunch, flexwerken, ontmoeten en het vieren van successen. Verder zijn er op de begane grond vergaderfaciliteiten beschikbaar.

Zoekt u een kantoor op de Smart Campus Leerpark? Neem direct contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u.

 • 7.200 m²
 • 2 verdiepingen voor de Dordrecht Academy
 • 88 parkeerplekken
 • Facilitaire medewerkers
 • Receptie
 • Technische dienstverlening
 • Ecosysteem management
 • 25+ campussen
 • 400+ bedrijven
 • 40+ gebouwen
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Community

Via het Kopgebouw krijgen huurders toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door middel van onder andere netwerkevenementen, het online platform van Kadans, en kanalen zoals podcasts en webinars versterkt Kadans haar innovatie-ecosysteem. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoefte voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Volg de bouw live

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Statement.
I Accept

De voortgang van het Kopgebouw

Loading...

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT