SMART CAMPUS LEERPARK

ONTMOETEN, VERBINDEN & INSPIREREN

Meer weten over de huurmogelijkheden op de Smart Campus Leerpark?

Lucienne Coppoolse    
M:+31 652894254      E: l.coppoolse@kadans.com
Lucienne Coppoolse    M:+31 652894254      E: l.coppoolse@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden op de Smart Campus Leerpark?

Lucienne Coppoolse    
M:+31 652894254      E: l.coppoolse@kadans.com

Smart Campus Leerpark

Smart Campus Leerpark (SCALE) is dicht bij het geografische hart van Dordrecht gelegen en is een vernieuwde stadswijk in wording. SCALE ontwikkelt snel. Naast scholen vind je op het park ook woningen, bedrijfsruimten en groeiend aantal winkel- en horecagelegenheden. Zo vormt SCALE zich tot een levendig gebied.

Facts & figures

 • 1 Project van Kadans

 • Wartburg College, Insula College, Stedelijk Dalton Lyceum en ROC Da Vinci College

 • 35.000 m2 bedrijfsruimte

Weconomy

SCALE stimuleert samenwerkingen en ontmoetingen, en beschrijft zichzelf als een ‘Weconomy’. Verschillende activiteiten brengen bewoners, ondernemers en studenten dichter bij elkaar. Het draait niet om bezit, maar om toegang tot elkaar. Zo staan bewoners van SCALE in verbinding met de wereld om hun heen door bijvoorbeeld initiatieven te starten met mensen van buitenaf.

Smart Campus Leerpark ligt dichtbij de N3, en is daardoor goed bereikbaar met de auto. Ook is er een busstation gelegen op het park. Dit maakt SCALE ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Historie

Het Leerpark is eind jaren 90 ontstaan. Enerzijds vanuit de noodzaak de beperkte ruimte in de gemeente Dordrecht optimaal te benutten. Anderzijds vanuit de gedachte dat onderwijs alleen kan aansluiten op de ‘praktijk’ wanneer de praktijk wordt betrokken bij het onderwijs. Het idee om het Leerpark meer te laten zijn dan een verzameling onderwijsinstellingen is geïnspireerd op de drie-eenheid: ontmoeten, verbinden en inspireren. De circulaire economie van SCALE is sinds de oprichting steeds kenmerkender geworden voor het park.

Spaces op Smart Campus Leerpark

In de buurt

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT