WEST OF SCOTLAND SCIENCE PARK

TOONAANGEVENDE CENTRA VOOR ONDERZOEK IN DE BIOWETENSCHAPPEN

Meer weten over de huurmogelijkheden op West of Schotland Science Park?

Katie Nelson    
T: +44 (0) 7899103279  E: k.nelson@kadans.com
Katie Nelson    T: +44 (0) 7899103279  E: k.nelson@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden op West of Schotland Science Park?

Katie Nelson    
T: +44 (0) 7899103279  E: k.nelson@kadans.com

West of Scotland Science Park

West of Scotland Science Park is gelegen in Glasgow, de op twee na grootste stad van het VK. Het in 1983 geopende West of Scotland Science Park is één van de toonaangevende Britse centra voor onderzoek in de biowetenschappen. West of Scotland Science Park bestaat uit twee campussen, Kelvin Campus en Todd Campus. De gebouwen van Kadans bevinden zich op Todd Campus. Het wetenschapspark is de thuisbasis van bedrijven die actief zijn in de Life Sciences en High-Tech.

Facts & figures

 • 4 Gebouwen van Kadans

 • 40+ Organisaties

 • 60 Hectare

Kantoor ruimte huren

West of Scotland Science Park ligt ongeveer 6 kilometer ten noordwesten van het stadscentrum van Glasgow. Glasgow beschikt over een schat aan vaardigheden en talent dankzij universiteiten en hogescholen van wereldklasse, zoals de Universiteit van Glasgow en de Universiteit van Strathclyde, en toonaangevende onderzoeksfaciliteiten zoals het Beatson Oncology Centre. Wilt uw organisatie gebruik maken van deze unieke voordelen? Neem dan contact op en bekijk het huidig huuraanbod.

Bereikbaarheid

De campus is goed verbonden met het openbaar vervoer, diverse bushaltes en het treinstation liggen in de buurt. Het stadscentrum van Glasgow is binnen 20 minuten te bereiken en Edinburgh binnen 60 minuten. Bovendien ligt de internationale luchthaven van Glasgow op slechts 20 minuten rijden.

In de buurt

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Interesse?

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT