Loading...

Nieuwe inspirerende werkomgeving in het hart van de Food Valley regio

PLVS VLTRA II

Efficiënte en flexibele opties voor start-ups en groeiende innovatieve ondernemingen

Community

Een inspirerende plek voor ondernemers die samen met Kadans Science Partner en Wageningen UR willen bouwen aan een sterke community.

Inspirerende ontmoetingen

Plus Ultra II stimuleert ontmoetingen, samenwerkingen en kennisdeling tussen ondernemers die zich actief bezighouden met de thema’s voeding, landbouw, duurzaamheid en gezondheid.

Lees meer

Faciliteiten

Op maat gemaakte faciliteiten voor iedere onderneming. Vrij indeelbare ruimtes en op maat gemaakte laboratoria, ondersteund door Kadans Science Partner.

Unieke expertise

Laboratoria, cleanrooms, pilot plants in combinatie met kantoren.  Kadans Science Partner kan met haar expertise en jarenlange ervaring iedere onderneming helpen bij het inrichten van de perfecte onderzoeksruimten.

Lees meer

Unieke locatie

De locatie op de campus van Wageningen University & Research is uniek en gelegen in een groene omgeving in het hart van de Food Valley regio.

Campus in de Food Valley

Dé plek voor start-ups, ondernemingen en onderzoeksinstituten op het gebied van voeding, landbouw, duurzaamheid en gezondheid. Centraal in het land gelegen en goed bereikbaar.

Lees meer

Verbinding

Plus Ultra II biedt bedrijven de kans te groeien in het hart van de Wageningse campus. Op de business strip van dit unieke ecosysteem rond landbouw, voeding, gezondheid en duurzaamheid komt Plus Ultra II met ca. 10.500 m2 ruimte voor duurzame bedrijvigheid. Plus Ultra II zal een grote groep ondernemende bedrijven, starters en student-challenges samenbrengen. De plek voor deze community zal bijdragen aan kennisdeling, synergie en communicatie. Een gebouw met een kloppend hart in het middelpunt van de Wageningse campus.

Plus Ultra II wordt een flexibel indeelbaar en transparant gebouw, welke middels een fysieke verbinding gekoppeld wordt aan Plus Ultra. Het centrale trappenhuis met daarin alle gedeelde faciliteiten dragen bij aan het stimuleren van ontmoeting tussen de verschillende huurders.

0
VIERKANTE METER
0
PARKEERPLAATSEN
0
m2 START-UP RUIMTE

Faciliteiten

Plus Ultra II faciliteert onderzoek rond de thema’s voeding, landbouw, duurzaamheid en gezondheid. Iedere onderneming kan haar onderzoeksruimte zelf naar wens indelen. Plus Ultra II biedt ruimte voor open en gesloten kantoren, diverse laboratoria, pilot plants en overige onderzoeksruimten. Daarnaast zijn er gedeelde faciliteiten, zoals vergaderruimten, informele zithoeken, sanitaire voorzieningen en koffievoorzieningen. Zo zijn er alle voorzieningen voor zowel startende als groeiende innovatieve ondernemers, bedrijven en instellingen.

Duurzaamheid

Vanaf het moment dat de eerste plannen voor Plus Ultra II zijn gemaakt heeft het thema ‘duurzaamheid’ altijd een prominente rol gespeeld. Volgens de richtlijnen van de BREEAM – systematiek is Plus Ultra II vanaf het eerste moment ontworpen met dit thema in het achterhoofd. BREEAM is een manier van ontwerpen, realiseren en gebruiken van gebouwen waarbinnen alle aspecten van een ontwerp-, realisatie en exploitatieperiode van een ontwikkeling aandacht krijgen. Het gebouw voldoet aan zeer hoge eisen van duurzaamheid. Zo zorgen we o.a. voor zonnepanelen en goede isolatie waardoor het energieverbruik sterk wordt gereduceerd en wordt er geen gebruik wordt gemaakt van fossiele brandstoffen voor de primaire voorzieningen.

Volg de bouw live

De live webcam is niet meer beschikbaar.Bekijk hieronder de timelapse van de bouw!

Deze plattegrond(en) is/zijn indicatief van aard. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.Deze plattegrond(en) is/zijn indicatief van aard. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.


Deze plattegrond(en) is/zijn indicatief van aard. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.


Deze plattegrond(en) is/zijn indicatief van aard. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Wageningen Campus

Wageningen University & Research richt zich met circa 6.500 medewerkers en meer dan 12.000 studenten op kennisvalorisatie binnen de triple helix. Deze intensieve samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen krijgt door de bouw van Plus Ultra II verder vorm bij de doorontwikkeling van Wageningen Campus en het versterken van het ondernemersklimaat. Op de campus biedt Wageningen UR opleidingen aan op het gebied van voeding en leefomgeving en richt zich daarbij op verschillende kernthema’s: ‘Health, Lifestyle & Livelihood’. Wageningen Campus biedt een scala aan faciliteiten en voorzieningen. Zo kunnen bedrijven en organisaties gebruik maken van de hoogwaardige onderzoeksfaciliteiten van WUR en bedrijven op Wageningen Campus. Daarnaast is er een Expat center, zijn er veel ontmoetingsplekken, is er een aantrekkelijke programmering, een breed catering aanbod, een groot aanbod aan sportieve voorzieningen en diverse winkels.

Laatste nieuws over Plus Ultra II

Plus Ultra II opgeleverd

12 mei 2020|

Na het succes van Plus Ultra, een inspirerende plek voor (door)startende en volwassen bedrijven en studenten, op Wageningen Campus, bleef er aanhoudende vraag naar bedrijfsruimte op de campus. Kadans Science Partner heeft daarom een

Contactpersoon Plus Ultra II

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op Wageningen Campus, bijvoorbeeld in Plus Ultra II? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Rik Creemers     M: 06 1396 8955     T: 0411 625 625     E: r.creemers@kadans.com

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT